| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
hacks
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين 31 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 101 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 خرداد ماه ، 1387 13:07:35 موضوع مطلب: کمک درباره ADC |
|
|
سلام خسته نباشید
اگر بخواهیم در یک برنامه از تمام ACD ها که 8 تا هست استفاده کنیم و شماره پایه ADC مورد نظر ما رو یک تابع برگردونه باید چکار کنیم
[align=right]
A = GETADC(X) L
که در اینجا L رو من اضافه گذاشتم تا پرانتز درست نوشته بشه
X اسم یک تابع هست که مقدار اون نشون میده از کدام پایه از 8 ADC استفاده شود ولی مقدار درست برگردانده نمی شود
لطفا جواب دهید _________________ اینک به زمین بازگرد چنانچه ذهنت درگیر است و قلبت نا آرام چون با بازگشت به آغاز است که ما به وضوح مسیر را خواهیم یافت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
|
webmaster
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 502 امتياز: 1357 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: دارالعباده - شهر دوچرخه ها-یزد
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 خرداد ماه ، 1387 21:10:47 موضوع مطلب: |
|
|
سلام
ببینید این برنامه چه طوره ، من خودم وقت نداشتم تست کنم
با تغییر مقدار متغیر c در برنامه میتونید مقادیر هر یک از adc را بخونید
البته من تست نکردم شما بیبنید جواب میده یا نه ،اگر کار نکرد یه جور دیگه برنامه را بنویسم
یا علی
dim a ( 8 ) as word,b as word,c as byte
a(1)=getadc(0)
waitms 10
a(2)=getadc(1)
waitms 10
a(3)=getadc(2)
waitms 10
a(4)=getadc(3)
waitms 10
a(5)=getadc(4)
waitms 10
a(6)=getadc(5)
waitms 10
a(7)=getadc(6)
waitms 10
a( 8 )=getadc(7)
waitms 10
main:
do
c=1
b=a(c)
lcd b
loop
_________________ کاربران گرامی برای تشکر از یک کاربر لطفا از دادن پست های تشکر خودداری کرده و ازدکمه "تشکر "استفاده نمائید |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
hacks
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين 31 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 101 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 31 خرداد ماه ، 1387 10:37:53 موضوع مطلب: |
|
|
سلام دستتون درد نکنه البته من این رو آزمایش نکردم چون برای نوشتن توی eeprom هم همین مشکل رو دارم و برنامه به قسمت سیمولیت ( آزمایش) نمیره آیا امکان داره واسه eeprom هم که آدرس محل نوشتن توسط یک تابع تعیین بشه و همچنین محل خواندن که توسط یک تابع دیگه تعیین میشه رو انجام داد اگر امکان داره لطفا کمک کنید قبلا ا ز زحمات شما متشکرم _________________ اینک به زمین بازگرد چنانچه ذهنت درگیر است و قلبت نا آرام چون با بازگشت به آغاز است که ما به وضوح مسیر را خواهیم یافت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
webmaster
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 502 امتياز: 1357 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 31 خرداد ماه ، 1387 14:09:56 موضوع مطلب: eeprom |
|
|
سلام دوست عزیز
برای ذخیره اطلاعات در eeprom دو راه وجود دارد یکی ان که با دستور writeeeprom و readeeprom متغییر را در eeprom بریزید
و راه دوم این است که از ابتدا یک متغییر از نوع eeprom معین کنید که دیگر نیاز به دستور read و write هم نیست مث
dim a as eram byte
اگر شما بخواهید یک متغییر مانند متغییر A را در eeprom بریزید از دستور زیر باید استفاده نمایید
writeeeprom A,1
که با دستور بالا متغییر A را در خانه 1 از eeprom ذخیره می کنید
برای خواندن مقدار از خانه 1حافظه eeprom از دستور زیر استفاده نمایید.
readeeprom A,1
که با دستور بالا مقدار متغییر از خانه یک خوانده شده و در متغییر A ریخته می شود
نکته:نوع متغییر را مناسب با اطلاعات انتخاب نمایید (منظور byte ,word,... است)
و اما در مورد خواسته دوست عزیزمان من یک برنامه ایی نوشتم که ابتدا متغییر a,b,c,d را به ترتیب در خانه های 0و1و2و3 از eeprom میریزد سپس در مرحله بعد مقدار های ذخیره شده در eeprom را از خانه 0 تا 3 به ترتیب در متغییر های e,f,g,h می ریزد
توجه داشته باسید مقدار number تعیین کننده خانه هایی است که می خواهیم اطلاعات در ان ذخیره شود در ضمن باید توجه داشت که اگر از ای سی atmega 8 استفاده می کنید حداکثر خانه eeprom برابر 512 می باشد.
Dim Number As Word
Dim A As Byte , B As Byte , C As Byte , D As Byte
Dim E As Byte , F As Byte , G As Byte , H As Byte
Number = 0
A = 100
B = 200
C = 250
D = 2
Mainwriteeeprom:
Writeeeprom A , Number
Waitms 10
Incr Number
Writeeeprom B , Number
Waitms 10
Incr Number
Writeeeprom C , Number
Waitms 1
Incr Numbe
Writeeeprom D , Number
Waitms 10
Number = 0
Mainreadeeprom:
Readeeprom E , Number
Waitms 10
Incr Number
Readeeprom F , Number
Waitms 10
Incr Number
Readeeprom G , Number
Waitms 10
Incr Number
Readeeprom H , Number
Waitms 10
امید وارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم
یا علی _________________ کاربران گرامی برای تشکر از یک کاربر لطفا از دادن پست های تشکر خودداری کرده و ازدکمه "تشکر "استفاده نمائید |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
hacks
مدیر انجمن

|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 00:54:48 موضوع مطلب: |
|
|
دستتون درد نکنه
انشاالله بعد از امتحاناتتون یک آموزش کامل از avr در سایت قرار بدین چون یک سری مطالب هست که تو کتابها نیست یا سطحی از اون گذشتن و در عمل به مشکل بر می خوریم که یا باید از دیگر پروژه ها استفاده کنیم یا روش کار رو عوض کنیم
در آخر من باز از شما تشکر میکنم و منتظر یک آموزش کامل و درست و حسابی از جانب شما هستیم ( جمع avr کارها ) تا از تجربیات شما استفاده کنیم _________________ اینک به زمین بازگرد چنانچه ذهنت درگیر است و قلبت نا آرام چون با بازگشت به آغاز است که ما به وضوح مسیر را خواهیم یافت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
webmaster
مدیر سایت

|
ارسال شده در: يكشنبه، 2 تير ماه ، 1387 02:46:54 موضوع مطلب: |
|
|
سلام
خواهش می کنم من کو چیک شما هستم
انشالله بعد از پایان این امتحانات زجر اور اموزش AVR را اغاز می کنم
یا علی
خدانگه دار
الان که ساعت 3:45 صبح روز 1 شنبه است داشتم درس می خوندم گفتم یه سری هم به سایت بزنم
اینم از کار ما _________________ کاربران گرامی برای تشکر از یک کاربر لطفا از دادن پست های تشکر خودداری کرده و ازدکمه "تشکر "استفاده نمائید |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
hacks
مدیر انجمن

|
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 تير ماه ، 1387 22:33:31 موضوع مطلب: |
|
|
سلام
با توجه به راهنمایی های وب مستر عزیز بالاخره به یک روش درست پیدا کردم که کاملا جواب میده گفتم شاید به درد بقیه بخوره از این روش برای نوشتن و خواندن از eeprom هم استفاده کردم و جواب داد
در اینجا باز از وب مستر به خاطر کمکهاشون تشکر می کنم
Declare Sub Adcx
dim a ( 8 ) as word,b as word,c as byte,k as byte, m az byte
adcx:
Start Adc
M = 0
M = C
K = M - 1
Select Case K
Case 0:
A(1) = Getadc(0)
Waitms 100
Return
Case 1:
A(2) = Getadc(1)
Waitms 100
Return
Case 2:
A(3) = Getadc(2)
Waitms 100
Return
Case 3:
A(4) = Getadc(3)
Waitms 100
Return
Case 4:
A(5) = Getadc(4)
Waitms 100
Return
Case 5:
A(6) = Getadc(5)
Waitms 100
Return
Case 6:
A(7) = Getadc(6)
Waitms 100
Return
Case 7:
A(8 ) = Getadc(7)
Waitms 100
Return
End Select
[align=right]که در برنامه مقدار c تعیین کننده ورودی adc مورد نظر هست و برای فراخوانی باید از فرمان call استفاده کرد _________________ اینک به زمین بازگرد چنانچه ذهنت درگیر است و قلبت نا آرام چون با بازگشت به آغاز است که ما به وضوح مسیر را خواهیم یافت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
webmaster
مدیر سایت

|
ارسال شده در: جمعه، 21 تير ماه ، 1387 02:03:19 موضوع مطلب: |
|
|
سلام
ممنون بابت ارسال بر نامه درست - موفق و پیروز باشید
یا علی
خدانگه دار _________________ کاربران گرامی برای تشکر از یک کاربر لطفا از دادن پست های تشکر خودداری کرده و ازدکمه "تشکر "استفاده نمائید |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|